Hjälp Seglarlägret

Nu behöver lägret er hjälp!

Vi är inför denna sommar kort om ledare och räcker nu ut en hand till er alla medlemmar. Lägret är under vecka 27, 4-9 juli på Lilla Skratten. Samling för ledare är lördagen den 2/7 kl 12 på Lilla Skratten och avslutas för ledare söndagen den 10/7.

1. På lägret bjuder vi alla barn på mat fyra gånger om dagen, för utan mat kan man inte segla. Nu är det så i år att vi står inför en kris vad gäller personal i köket. Som ledare i köket umgås man med andra ledare och lagar mat. Man får se en massa glada barn, och göra dem ännu gladare med den goda maten. Inga särskilda kunskaper eller erfarenheter krävs.

Så, det viktiga: om ni, eller någon i er närhet vill få chansen att vara med och laga mat på världens bästa läger, maila mig så berättar jag mer och välkomnar er i vår lägerfamilj! Det går självklart bra att medverka enbart någon eller några dagar.

OBS! att det går utmärkt om man tar med sig en hjälpreda i form av ett yngre barn som inte går på lägret ännu, om det är förutsättningen för att man ska kunna vara med. Det har skett många gånger förut, i år har vi tillskott av en sjuåring som älskar veckan på skratten och längtar tills hon kommer vara med själv.

2. Vi är i behov av en följebåt till de barn/ungdomar som kommer att segla ut under veckan. Det handlar helt enkelt om att följa ungdomarna när de seglar och vara någon de kan vända sig till under seglatsen. Självklart är det även en säkerhetsaspekt i det hela, då de fortfarande håller på att lära sig. Utöver en följebåt är vi även i behov av en utseglingsbåt för dem som ska segla ut.

Så, det viktiga: Vill du stötta de unga seglarna med att vara följebåt eller om du vet med dig att din båt under vecka 27 inte kommer att användas så tveka inte att höra av dig.
En rolig och uppskattad vecka för både seglare och följebåt.

Avslutningsvis kommer vi självklart inte att utföra på något sätt osäkra verksamheter eller strunta i att ge barnen mat. Men om dessa kriser inte löser sig så kan vi eventuellt tvingas lägga om schemat, vilket skulle kunna innebära färre seglingstimmar för barnen. Och det vore ju väldigt synd eftersom det ändå är ett seglarläger!

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar
Tove, Juniorverksamheten.

✉ juniorverksamhetenatgaddviken.se

image_printSkrivut

Om Bosse

Belåten ägare av en Laurinkoster
Det här inlägget postades i Juniorer. Bokmärk permalänken.