e-Hamnhörnan

Hej alla Gäddvikare

Nu sätter vi punkt för bryggprojektet!

Mastskjulen har nog aldrig varit rakare! Tack till alla som har hjälpt till, utan er hade det aldrig gått. Extra tack till alla arbetsledare, Patrik, Robin, Lasse S, Peter och Jacob, för er kreativitet och engagemang. Dessutom visade ni prov på att lagarbete inte bara handlar om att leda sitt eget lag, utan att det är lika viktigt med synkronisering mellan lagen, fantastisk bra jobbat! Vill även ge en extra klapp på ryggen till Patrik som klev fram och drog lite extra för projektet.

Några som inte fått jobba lika mycket med bryggprojektet kommer att bli kontaktade av Gun för att hjälpa mig/Gun med att göra i ordning bommarna till jollarna vi har under seglarlägret. Vi behöver din hjälp! Försök ta er tid för det. Tack på förhand!

Vi har dessutom lite arbete kvar med städning runt bryggan och med att återställa masthyllorna i skjulen. Detta spar jag till hösten, vilket innebär att jag kommer att kalla till en eller två extra arbetskvällar under september.

Sofia hjälper mig med att inventera ägarskapet till skåpen på hamnplanen och i verkstan. Var beredd på att hon kontaktar er, så håll koll på ditt/dina skåpnummer när hon frågar.

Ha en underbar seglarsommar så ses vi till hösten!

Victor

Några rubriker:

  • Hur att förtöja i Gäddviken!
    Ni ska alla ha fått en uppmaning via SMS om dubbla bojlinor. Ni som är berörda, åtgärda det genast!!!

  • Villy Glas säljer sin båt Lady Fia, en Birdie 24, till ett bra pris. Känner du någon som vill ta över henne så hör av dig till mig, Bosse.
  • Nycklar
    Gäddis låssystem är utbytt, medlemmar kan byta sin gamla nyckel till en ny på Lilla Skratten under sommaren.

  • Sillsexan är senarelagd pga pandemin, den kommer att firas på kvällen efter Förberedande i höst!
  • Glöm inte att gå nattvakt – enligt nattvaktslistan.
  • Alla yachter ska vara påmastade senast 25:e juni!!

Victor, Hamnfogde SSG
image_printSkrivut

Om Bosse

Belåten ägare av en Laurinkoster
Det här inlägget postades i Hamnen. Bokmärk permalänken.