Inbjudan till Stängahelg på Lilla Skratten

Skratten-loggaVälkommen till Lilla Skratten för att stänga för säsongen den 19-20 september!

Vi räknar med att påbörja arbetet vid 9-tiden på lördag morgon (men alla är ju välkomna redan på fredagen) och så håller vi på till vi är klara på söndagen. Som vanligt är det en massa jobb med att städa och feja, ta in badstegar, sätta upp fönsterluckor och annat. Dassen ska vinterbonas och båtarna täckas m.m.

Vi bjuder på lunch båda dagarna och middag på lördagskvällen (inkl ett par glas vin) samt naturligtvis trevligt sällskap i ett glatt gäng!

För att vi ska kunna beräkna åtgången av mat m.m. är det bra om du anmäler ditt deltagande till Lena Karlsson på mejladress taketkarlsson@hotmail.com eller telefon 0705 88 02 78 senast måndag 14 september.

Varmt välkomna hälsar Örådet!

Kommentering avstängd.