1

HAMNHÖRNAN

Hamnliggare!

Från och med idag (26/4) är Projekt-Fenix igång på allvar. Klicka på »Bemanningsplan för Fenix så hittar ni de datum ni förväntas att jobba. Eftersom ni själva har skrivit upp er eller blivit kallade av mig under bojiläggningsdagen den 9:e april gäller det som kallelse enligt förordning rörande allmänt arbete. Läs gärna vidare där om ni undrar vad det innebär.

Ni som har en egen skruvdragare, glöm inte att ta med den uppladdad till ert arbetspass. Ta gärna med en hammare också.

Jag vill tacka alla för en väl genomförd sjösättning! Lugnt och säkert! Verkligen snyggt jobbat!!

Sillsexan på kvällen blev också oerhört lyckad! Superkul! Speciellt tack till Gunnar, Gun, Yvonne och Pia för att ni anordnat det så bra. Vi får inte glömma att tacka Lars-Anders och Gabriel för musikunderhållningen! Hatten av! Ni höjde stämning med minst ett par grader!

Vill även passa på och tacka alla som kom till arbetspassen på söndagen den 24/4 (verkstadsidan) och måndagen den 25/4 (klubbhussidan). Vi fick ohyggligt mycket gjort! Burit ton med virke, skräp till tippen och master från verkstan. Eldat upp ytterligare ton med skräp samt mycket, mycket mera. Det är tack vare er som har vi en prydlig hamn och hamnplan!

Glöm inte

  • att plocka i ordning era pallar och bockar snarast möjligt.
  • att alla yachter ska vara påmastade senast den 24:e juni.
  • om du inte har skickat in ett giltigt försäkringsbrev, eller har ett gällande i pärmen, skicka in det enligt instruktion.
  • att en lista på nattvakter finns i klubbhuset.

//Victor