Anmälan öppen till Gäddisregattan 2018!

Missa inte sommarens trevligaste kappsegling den 18-19 augusti på Lilla Skratten och Västra Saxarfjärden.

Du har väl inte glömt att anmäla dig till den legendariska Gäddisregattan som går av stapeln 18-19 augusti? En öppen kappsegling för IF, M-22, M-30, Nordisk Folkbåt, Smaragd, SK 30, SRS. Vi seglar kryss-läns-bana på lördagen och en kortare distans på söndagen. Alla är välkomna, nybörjare och erfarna seglare. Nytt för i år är en shorthanded-klass.

Förutom spännande seglingar ingår även aftersail med korvgrillning, regattamiddag i partytältet mitt på ön, pub och dans med massor av mingel och trevligt umgänge med likasinnade och medseglare som vill prata ut om dagens vinst!

Läs hela inbjudan » här !

Hjälp gärna till att sprida vår inbjudan så att vi blir riktigt många båtar som deltar.

» Anmälan

Varmt välkommen!
Tävlingsansvarig SSG
Janne

Kommentering avstängd.