Inbjudan till Renoveringskurs

Under vårvintern 2018 kommer Svenska Skärgårdskryssareförbundets Renoveringsfond i samarbete med Träbåtssällskapet Skeppsmyran att hålla en kurs i tillverkning av sambord och spantbyte.

Övningsobjekt är den Wätterlöja vi bytt/renoverat stävar/kölplanka, döträ, bottenstockar och bord på under tidigare kurser. Momenten i kursen blir att malla, tillverka, passa in och montera sambord samt demontera, malla tillverka, passa in och montera ett antal spant.

Kursplats blir som tidigare i Skeppsmyrans varvslokal i Gröndal, Stockholm och vi kör kursen på torsdagskvällar från klockan 18 och tre-fyra timmar framåt. Söndagarna kommer ibland att användas till att slutföra moment vi gått igenom på föregående torsdag.

» Läs hela inbjudan

Välkomna!
Bobby och Tor.

Kommentering avstängd.