Gäddisregattan

Mattias och Tina – vinnare av Gäddisregattan

 
Royne igen
A22 20 Royne
Janmarks
A22 326 Juana

Den 13-14 augusti var det Gäddisregattan på Lilla Skratten. Det var 18 båtar anmälda men till sist blev det bara 16.

Vädret var bra, som vanligt på regattan frestas man att säga. Soligt och varmt med en fin bris från SV på lördagen som gjorde att det lilla regn vi fick under distansseglingen på söndagen inte kändes ha någon större betydelse.

Det blev fina seglingar utan större incidenter förutom en babord/styrbordssituation före målgång i första seglingen som ledde till protestförhandling och disk för babordsbåten. Det blev 3 seglingar på banan på lördagen och 1 distanssegling på söndagen. Övriga arrangemang med after sail och framför allt regattamiddagen var också lyckade och det blev en trevlig lördagskväll. Våra 9 idoga funktionärer kämpade på som vanligt, med att bära bord och bänkar, servera, ordna med frukostar och återställa bryggor m.m m.m. allt ideellt arbete. Riktiga hjältar är vad de är.

På banan blev A22 20 Royne med Mattias och Tina som besättning de stora vinnarna av regattan. De vann både SRS-klassen och SRS totalt. A22 326 Juana med Henrik och Eva Janmark knep andra priset i SRS.

I M22 vann Micke Forslund i Camilla; IF-klassen vanns av Charlotte Friman i Nerthus och i Smaragdklassen vann Johan Fellbom i Maskros.

» Resultat

» Resultat klasser

image_printSkrivut

Om Bosse

Belåten ägare av en Laurinkoster
Det här inlägget postades i kappsegling. Bokmärk permalänken.